Mi Електричен скутер PRO 2 – Преглед

Mi Електричен тротинет Про 2

Возете со моќ, стигнете ја целта

600W
Максимална моќ

45Km
Досег

25Km/h
Максимална брзина

3 секунди
Брзо склопување

8.5‘’
Пневматски гуми

Мултифункционална 
табла

Аеродинамично
алуминиумско тело

E-ABS +
дискови

Надградби во перформансите што ќе ве однесат подалеку

Совршена комбинација на практичност и убавина, што ќе ве однесе на подалечни места

Три лесни модови, лесни за менување

Додека се брзате за да стигнете на работа притиснете S за да забрзате. Додека се шетате во парк притиснете D, а каде што има поголема гужва можете да го вкличите модот за пешаци за да се движите поспоро. Едноставно само брзо притиснете два пати на копчето за палење за да смените режимот и да се прилагодите на вашата околина.

Литиумска батерија со висока безбедност
45Km досег, 25Km/h максимална брзина

Високата безбедност на литиумската батерија со огромен капацитет од 474Wh  осигурува дека ќе имате одлично возење. Целосно наполнета можете да патувате 45Km

Нова генерација на обновлива енергија
Конвертирајте кинетичка енергија во електрична енергија за подолго траење на батеријата

Системот за конверзија на кинтетичка енергија (KERS) е целосно надграден и неговата ефикасност подобрена. Може да конвертира електрична  енергија од кочењето што ја зголемува далечината на патување. Ефикасноста може да биде подесена според вашите потреби со апликацијата.

Склопете го за три секунди

Потребни се само 3 секунди за да го склопите скутерот. Склопено е со само висина од 49cm, што го прави многу преносливо и го собира во багажникот.

Телото е направено од силна алуминиумска легура што е аеродинамична и лесна, може да издржи товар до 100kg. Скутерот тежи 12.5kg 

Двоен систем за кочење

Задната кочница користи голем перфориран диск за поголема моќност на кочење, додека предната кочница користи E-ABS. Кога кочите, предната и задната кочница се активираат една па друга што го намалува растојаните потребно да застанете

Нова генерација на пневматски гуми 

Отпорноста на дупнување за возење на груби површини е значително подобрена и оптимазацијата за против експлодирање е значително зголемена. Изджливоста на 8.5″ гуми е зголемена 3 пати. Возете удобно на било каков пат

2W Ултра јако светло

Со јакото светло на 2W сијалица сега можете безбедно да патувате и навечер. Аголот и начинот на кој свети убаво ќе го осветлува патот пред вас за да видите се

Надградено задно светло

Кога предното светло е упалено и задното светло автоматски ќе се запали. Кога ќе закочите задното светло ќе почне да светка за да сигнализира дека успорувате. Исто така има рефлективно стакло за побезбедно возење.

Додадени повеќе рефлективни стакла

Рефлективни стакла се сега додадени од страните, однапред и одзади на светлото за кочење за подобра безбедност преи возење навечер

* Батеријата беше тестирана целосно наполнета, со оптоварување од 75 кг, на 25 ° C, без ветер на израмнет пат во пешачки режим со униформна брзина од 15 км на час. Реалните резултати може да варираат во зависност од разликите во температурата, оптоварувањето, брзината на ветерот, условите на патот и други фактори. *
* Интерактивна индикација: Во исклучена состојба, кратко притиснете за да започнете. Кратко притиснете за да ги вклучите / исклучите светлата; кратко притиснете двапати последователно за да го вклучите режимот на брзина; долго притиснете за да се исклучи.
* Сите горенаведени податоци се добиени од лабораториите на Ninebot. Реалните резултати може да варираат врз основа на разликите во условите за употреба.
* Пред да го купите, ве молиме внимателно прочитајте го упатството за употреба на Mi Electric Scooter Pro 2. Бидете сигурни дека ги почитувате локалните закони и регулативи кога користите Mi Electric Scooter Pro 2