Mi Handheld Vacuum Cleaner – over

Краток преглед

                                           

 

                                              Mi Handheld Vacuum Cleaner

                                                           Ефективно чистење без жици

                                                                       Преносен и безжичен.
                                                                       100 AW моќ на вшмукување и
                                                                       9 циклонска технологија.
                                                                       Филтрацијата со 5 фази фаќа до
                                                                       99,97% од честичките.

 

 

 

Вшмукување што не предизвикува пад

Притисок во мотор со 9 циклони

Моќност на вшмукување 4x

Неверојатно ефикасна опцијата MAX

Целосното полнење чисти 160м2

30 минути траење на батеријата

Фаќање на 99,97% од цврстите честички

Елиминација на PM2.5 честичките

100 AW вшмукување

Мотор без четки 100.000 вртежи во минута

99,9% отстранување

Елиминација на алергени

Прочистување на воздухот

5 филтри

Четири мултифункционални глави за четки

Користете каде било

 

 

 

Постојано вшмукување благодарение на 9-циклонскиот дизајн

 
 
 
 

Дизајнот со 9 циклони овозможува одлично вшмукување

Која е тајната за правосмукалката со високи перформанси? Инженерите откриле дека високата моќност на вшмукување може да предизвика правосмукалката да ги заглави микрочестичките прашини, што резултира во намалена моќ на вшмукување за време на употребата. Правосмукалката Ми рачна употреба користи аеродинамичен дизајн, со 9-циклонски мотор, ефикасно одвојувајќи честички од прашина додека поминуваат низ правосмукалката. Ова обезбедува голема моќ на вшмукување, што не ослабува како што се користи.

Дизајнот на циклонот спречува пад на вшмукување.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 – циклонски мотор.

Конструкција без четки + одвојување на циклон.

Иновативна технологија за усисавање.

Аеродинамичниот дизајн е клучот за создавање уникатна и моќна правосмукалка. Моќниот моторен и циклонски механизам собира прашина без затнување на уредот, обезбедувајќи ефикасно чистење.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вшмукување моќност 100 AW. Статички притисок од 23 kPa.

 

100.000 вртежи во минута, без четки, променлива фреквенција, директна струја. Силата на вшмукување не слабее и покрај намалената енергија на батеријата.

 

 

Конструкцијата од 9 циклони ги раздвојува ситните честички од прашина.

 

Поголемите и микроскопските честички немаат никакви шанси. Го спречува затнувањето на филтерот и обезбедува постојан проток на воздухот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Неверојатна MAX опција. Генерира четирикратна моќ на вшмукување.

6 минути работа со 4 пати поголема сила на вшмукување го олеснува чистењето на тешко достапните места.

 

Траење на батеријата до 30 минути

Едно полнење овозможува темелно чистење од 160м2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Елиминација на PM2.5 честичките

Систем од 5 филтри

Прочистување на издувниот воздух за време на чистењето

 

 

 

Фаќајте 99,97% од честичките од прашина. Спречува секундарно загадување на воздухот.

Само правосмукалка со високи перформанси апсорбира прашина на микроскопско ниво. Најимпресивните карактеристики на правосмукалката Ми се во елементите што не можете да ги видите: Како може правосмукалката да спречи прашина да влезе во воздухот, предизвикуваќи повторно загадување? Со фаќање честички во системот за филтрирање. Заробени се дури и PM2.5 честичките, што помага да се задржи воздухот чист.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отстранува 99,9% од паразити

Погоден за деца и луѓе на кои им е потребен чист воздух

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Електрична четка за прашина. Темелно чистење на душеци и ткаенини.

Дали е навистина неопходно да се собере прашина на креветот? Се разбира. Нашите тела природно пролеваат микроскопски нечистотии кои стануваат храна на досадни паразити што можат да ја иритираат кожата. Електричната четка за паразити е опремена со посебен мотор кој помага во отстранување на паразитите за прашина, обезбедување на длабоко чистење на душеците и овозможување на добар ноќен сон. Може да ги елиминира и другите скриени алергени.

Животинска коса

Микроскопска материја оставена од кучиња и мачки, се шири низ куќата.

Честички од мувла

Остатоци од прашина, нечистотија и храна собираат, привлекувајќи честички од мувла.

Измет од паразити

Креветите, гарнитурите и кадифени играчки можат да привлечат паразити од прашина.

Полен и честички

Надворешното загадување може да навлезе во станот и да остане во него долго време.

 

4 мултифункционални глави за четки

Чистење подови, кревети и автомобили

Дури ја чисти и тастатурата

 

 

   

       Лесно се стартува во секое време

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Многу мека четка со вграден мотор

           Се користи за чистење на дрвени подови и керамички плочки,
           со што се обезбедува темелно чистење и             
            ја елиминира прашината и нечистотијата од секој агол.

 

 

 

 

 

 

 

 

Рамна четка
Собира прашина, храна и коса од пукнатини во автомобилот
Електрична четка за паразити од прашина
Отстранува паразити од прашина од душеци и ткаенини
Многу мека четка
За празнење фигури, тастатури и полици за книги
Previous slide
Next slide

 

 

Добар дизајн е во деталите

Размислувавме за се

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сите делови можат да се мијат

Покрај моторната и електричната четка. Нема потреба да се заменуваат делови.

 

 

                               72dB

                                                Низок шум

                                                      72dB во тивка опција

 

 

 

 

 

 

Притиснете за да го исчистите садот за прашина
Нема потреба да се допира несанитарна нечистотија
Леснотија и удобност
Тежина само 1,5кг.
Антистатичка електрична енергија
Помалку вознемирувачки шокови за време на работните паузи
Previous slide
Next slide

 

 

 

 

 

 

                 Лесно складирање

    Вклучувајќи и станица за полнење