Mi Handheld Vacuum Cleaner – spec

Спецификација

Модел

Тип на производ

Мотор

Моќ на вшмукување

Функции

Моќ

Тип на ќелија

Траење на батерија

Номинална моќност

Номинален напон 

Тежина

Дополнителни информации

Сет                                                                                                                                                      

SCWXCQ02ZHM

правосмукалка

9 – циклонска технологија

Вшмукување 120 AW/20 kPa на опција MAX

Конструкција без прстен/5 нивоа на филтрација/Собира до 99,97% од нечистотиите

25.2 V

Литиум

1 час

400 вати

25.2 V

3,5 kg (сет)

Преносен и безжичен дизајн. Опција за монтирање на сет.

Рачна правосмукалка/снабдување со електрична енергија/Докинг станица/Млазница на подот/Совет за кревети/Млазница со четка/Продолжен/Упатство за употреба