Mi Хартија за пренослив принтер, 2×3″, 20 листови – Преглед

Подобар впечаток за вашиот секојдневен живот

Новиот пренослив принтер од Xiaomi е дизајниран за вас, кој сакаат да сликаат многу. За секогаш да имате доволно за печатење земете ја оваа квалитетна хартија со двоен слој за подобро печатење.