Mi Хартија за пренослив принтер, 2×3″, 20 листови – Карактеристики

  • Бренд: Xiaomi
  • Модел: XMBXXZ01HT
  • 3 “големина хартија за Xiaomi Mi преносливиот принтер
  • 20 парчиња хартија
  • Големина: 3 “