Mi Headphones Comfort – Overview

Mi Headphones Comfort

Слушалки со затворен заден дел / минималистички дизајн со бескомпромисна удобност / интуитивна контрола

Добитник на Hi-Res аудио сертификатот за квалитет, Mi Слушалките нудат висока удобност и бескомпромисен квалитет на музика 

Дизајнирани за добар
изглед и добар зувк

Минималистички дизајн со луксузен звук

Движете се со стил

Mi Headphones Comfort лесен и едноставен дизајн со удобна
рамка која совршено ќе се прилагоди на вашата глава

Удобно слушање

Слушајте музика со часови

Дизајнирани за долга употреба. Еколошки направените меки PU ушни чаши заоблени идално да се прилагодат на вашите уши.

Aвтентична и супериорна изведба на звук

Целосно исклучете се од околината

Слушајте внимателно без дополнителни звуци од околината

Слушалките содржат затворен дизајн кој ја затвора музиката и го елиминира истекувањето на звукот. Уживајте во музиката без прекин од надворешниот свет.

Слушајте вистински звук

ниска импеданса од 32 оми

Ниската 32-оминска импеданса им овозможува на Mi Comfort слушалките да се користат со повеќето телефони, лаптопи и други преносни уреди. Благодарение на висококвалитетниот материјал, овие слушалки можат да го апсорбираат влијанието на внатрешните акустични бранови на дијафрагмата со што се намалува изобличувањето на звукот и ја подобрува јасноста и острината. Мi слушалките прават звукот да биде целосно удобност, неверојатно јасен и прецизен – без оглед на тоа што слушате.

Слушајте ја емоцијата на музиката

Останете во контрола

Контролирајте ја музиката и повиците директно од слушалката

Mi Headphones Comfort нудат едноставно користење со пристикање директно врз слушалката.

Одговор на повик

(Притиснете еднаш)

Предхона песна


(Пристиснете 3 пати)

Play/Pause


(Притиснете еднаш)

Следна песна


(Притиснете два пати)

Разтегливи жици

Специјално избравме TPE, со еластичност слична на онаа на гумата. Тој матерјал е еколошки, не токсичен и отпорен на топлина. Сега имате квалитетни слушалки кои се издржливи, отпорни на нечистотија и имаат отпорни проводници кои ќе ве придружуваат на подолги музички патувања.

Тестирани на повеќе од 700 тестови

Mi Headphones Comfort се ригорозно тестирани на повеќе од 700 тестови за сигурност и далеку ги надмина индустриските стандарди за да гарантира перформанси и издржливост, презентирајќи го само најдоброто.