Mi Home (Mijia) Wiha Screwdriver Set – Spec

Производител – Wiha

Тип на прозивод – Штрафцигер сет 

Се користи за – Паметни уреди, камери, куќни апарати

Содржи
Phillips ( PH000 / PH00 / PH0 / PH1 / PH2 )
Hex ( H1.5 / H2.0 ), Torx ( T2 / T3 / T4 / TR5 / TR6 / TR8 / TR10 / TR15 )
Slotted ( 1.5 / 2.0 / 3.0 / 4.0 )
Spanner U2.6
Tri-wing 3
Pozi ( P2 / P5 )
Triangle 2.3

Цврстина на металот на деловите – 60HRC

Матерјал на деловите – S2 железо

Матерјал на кутија за складирање – Нерѓосувачки алуминиум 

Димензии 168x67x17cm

Тежина 300g (отприлика +-)

Боја – Сива