Mi Home Security Camera 1080p (Magnetic Mount) – specs

Технички податоци

Тип на производ
 • IP-камера
Компатибилност
 • Android 4.4 и повисок
 • iOS 9 и повисок
Функции
 • Сеонзор за движење
 • Режим за ноќно гледање
Резолуција на видео
 • FHD 1080p
Поддржани формати на видео
 • Н.265
Комуникација
 • Wi-Fi
 • 802,11 b / g / n
 • Wi-Fi 2.4G
Конектори
 • микро USB
Опсег на температура
 • -20 ° C ~ 50 ° C
Агол на снимање
 • 170 °
Вграден микрофон
 • Да
Номинална моќност
 • 5 W
Влезна моќност
 • 5.0V 1.0A
Боја
 • Бела
Висина
 • 67,5 мм
Ширина
 • 60 мм
Дебелина
 • 48 мм
Сертификати
 • GB 8898-2011
 • MK 17625.1-2012
 • GB / T 13837-2012
Пакување
 • Камера
 • Магнетен штанд
 • Кабел за напојување
 • Ѕидна налепница
 • Упатство за користење