Mi Home Security Camera 360° 1080P – Overview

1080p FHD квалитет

360 степени поглед низ целата просторија

Инфрацрвено ноќно снимање

Детекција на движење со AI

Двонасочно аудио комуницирање

Живејте безбедно

Двата мотори за движење на главата на оваа камера дозволуваат хоризонтална прегленост од 360 степени и вертикална прегледност од 96 степени. Камерата е дизајнирана за да биде отпорна на удари, додека пак моторите се тивки и нечујни.

Нова и подобра ноќна прегледност

Гледањето во мрак станува многу полесно

Напредна технологија на кодирање на видео матерјалот

100% зголемување на меморијата за снимање, 50% намалување на потрошувачката на интернет

Прегледувајте зачувани видео со зголемена брзина до 16х

Најразлични начини за инсталација

*All data listed on this page are obtained from Xiaomi Corporation, actual results may vary due to environmental differences.