Mi Home Security Camera 360° 1080P – Specs

Изглед

Име на продукт: Mi Home Security Camera 360° 1080p

Модел: MJSXJ02CM 

Спецификација

Димензија на производ (LxBxH): 78 x 78 x 118mm

Тежина на производ: 239g

Напојување: 5V 1A

Агол на камера: 110°

Резолуција: 1080p

Должина на леќа: 3.9mm

Работна температура: -10℃ ~ 50℃

Конеција: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz

Meморија: Микро SD Картичка (подржува 16GB -64GB, Класа 10 и поголеми)

Уреди кој што ги подджува: Android 4.4 и понов или IOS 9.0 и понов

CMIIT ID2018DP2227

Пакетот вклучува

Mi 360° Безбедносна камера x 1; Упатство за користење x 1; Торбица за закачување на ѕид x 1