Mi In-Ear Headphones Pro HD

Mi In-Ear Headphones Pro HD

Секоја добра приказна оди рамо до рамо со добра музика

Двоен динамичен и балансиран управувач на арматура​
Графин дијафрагма, 25 степен процес
Разтеглив кабел

Дел 1

Спакувано со најдобрите перформанси одвнатре

Двоен динамичен и балансиран управувач на арматура

Најновите Mi In-Ear Headphones Pro HD доаѓаат со хибридни двојни динамични и избалансирани драјвери за арматура. Двојниот динамичен драјвер ги задржува бас и средните тонови да бидат меки, и е направен со графиен материјал кој ги пумпа звуците со побогати детали. Урамнотежениот арматурен драјвер ги задржува богатите детали за високите ноти за главната мелодија, така што ќе можете да искусите ефект на три-бенд. Сега се чувствува речиси како да сте блиску до природата, со сите нови Mi In-Ear Headphones Pro HD.

Три-бенд изедначување, звучи толку убаво и природно

Графин дијафрагма, со двоен динамичен драјвер

Графинот е познат како најтенкиот, најсилниот и нај еколошкиот матерјал кој може да пренесува звук со голема брзина. Ние го искористивме токму овој матерјал за да ја создадеме дијафрагмата со што ќе биде по флексибилна при високи фрекфенција.

100 пати е поцврст од метал и ги пренесува 100% од електричните сигнал кој што преминуваат преку него

Најновиот дизајн доаѓа со динамични драјвери, кои призведуваат супериорен квалитет на звук и богати детали со мала дисторзија

Слишалките Mi In-Ear Headphone Pro HD користат патентиран драјвер кој што испорачува музика со поголеми и подобри детали.

Научното подесување на акустиката испорачува природен и чист звук.

Секоја песна раскажува една приказна. Се со цел да се пренесе оригиналниот звук подесувањето на звукот на овие слушалки е направено од Luca Bignari кој што има освоено 4 Греми награди

Дел 2

Нашата филозофија за дизајнот

Најнов дизајн, Изгледа добро, Звучи добро

Пар добро дизајнирани слушалки не треба само да имаат добар звук, туку треба да делуваат како додаток за вашите уши. Слушалките со заоблен дизајн и со заоблен ушен агол од 45 степени, совршено се вклопуваат и обезбедуваат вистинска музика до вашите уши. Тие се прецизно калибрирани за вашата ушна шуплина. Жиците се изработени од висококвалитет и траен матерјал.

Накривени под агол од 45° за најдобро ергономско прилагодување на вашите уши

Слушалките Mi In-Ear Headphones Pro HD  се ергономски дизајнирани да одговараат на обликот на вашиот ушен канал. Дизајнот е изработен од алуминиум и е накривен за 45 ° со тоа што е прилагоден максимално да се изолира бучавата од околината

Копчиња изработени од метал

Лежи одлично во вашите прсти

Слушалките Mi In-Ear Headphones Pro HD се опремени со метален контролен за компанди при слушање и одговарање на повици

Разтеглив кабел

Високо квалитетен и издржлив матерјал кој што долго време ќе ве придржува на вашите авантури

Нежни и меки силиконски перничиња за вашите уши

Совршено ќе се прилагодат на вашите уши

Дел 3

Метална звучна комора, создадена во процес од 25 чекори

Секој еден од овие 25 чекори допринесува за совршена музика

Брусано со CNC машина со дијаманска технологија која што дава деликатно чувство

Висок квалитет на звук

Преку 700 тестови за издржливост