Mi In-Ear Headphones Pro

Mi In-Ear Headphones Pro

 Богато музичко искуство

Динамични + балансирани

Метален звучен отвор изработен од 20 делови

Еден сет од слушалки со два различни звука

Звук со висока острина и јасни детали

Емотивните детали меѓу слоевите на песната често се губат кога користите слушалки само со динамички или избалансиран driver на арматура. Во обид да создадеме попрецизно искуство за слушање, ставивме два управувачи во еден сет на слушалки. Ова произведува јасност на звукот. 

Избалансирана арматура: со патентиран двоен управувач за неверојатно искуство

Патентираниот избалансиран арматурен управувач произведува поголема верност дури и за слаби или високи тонови во една песна.

Динамика: Воздухопловна метална дијафрагма за резонантен бас

Гласовите и инструментите имаат звуци кои најчесто се наоѓаат во средните басни опсези. Со цел да обезбедиме супериорен звук во средината на  бас опсезите, ние изработивме метален сложен слој помеѓу двата ПЕТ слоја. 

 • Бас до среден опсег
 • Оптимизиран квалитет на звук со патентирана технологија
 • Метална дијафрагма

Акустично подесување од четирикратен Греми наградуван тјунер

Ние го повикавме четирикратниот освојувач на Греми награда, Luca Bignardi да изведе акустично подесување на освие слушалки.

 • Калибрации на кабинската структура
 • Килппел виброметриски тестови
 • Симулација на тест со акустична крива
 • Подесување од победник на Греми наградите

Отркријте ја повторно вашата омилена песна

Кабел со висок квалитет, исклучително траен и издржлив

MEMS микрофон кој ги намалува звучните интерференци

Кабел отпорен на прекршување

Силните и отпорни на удари DuPont ™ Kevlar® влакна ги штитат жиците и го продолжуваат животниот век,  Крајните делови се обложени со TPE за да се намали триењето со облека, спречувајќи досадниот “ефект на стетоскоп” или мешање на бучавата.

*DuPont™ and Kevlar® are trademarks or registered trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company.

Ништо нема да го замени удобното слушање

Ушни перничина во 3 разчни величини за да се прилагодат совршено на вашите уши.

 • Квалитетни силиконски ушни перничиња достапни во 3 величини
 • Поставени идеално во вашите уши со матерјал кој што нема да се лизга

Over 700 reliability tests for durability

Far surpassing industry standards, Mi In-Ear Headphones Pro has been rigorously tested in over 700 reliability tests. It has been subjected to vibration, heat and loading tests that simulate real-life scenarios, as well as extreme high and low temperature tests, to guarantee its performance and excellent durability.

Mi In-Ear Headphones Pro

A richer music experience
Dynamic + balanced armature drivers
Metal sound chamber, 20-step process

 • 1. Digital filters were used to simulate sounds produced by dynamic, balanced armature, and hybrid drivers
 • 2. Hybrid Driver Structure Patent Number:2014*****895.9
 • 3. Sandwich Diaphragm Structure Patent Number:2015*****105.9