Спецификација

 Модел на производ – QTER01JY

Тип на слушалки – Внатре во уво

Жичана контрола – да

Бои – Сребрене

Спроводник – бакарна жица

Импеданса на звучници 32Ω

Тежина 14g

Должина на кабел 1.25m

Осетливост 101dB

Тип на приклучок  3.5mm Gold Plated

Номинална моќ 5mW

Стандард GB/T 14471-2013

Одговор на фрекфенција 20-20,000Hz

Пакетот вклучува – Слушалки Mi In-Ear headphones pro | 3 сета од ушни перничиња, со различна големина(XS/S/L)