Mi Ionic Фен За Коса over.

Брзо и здраво сушење

Сеопфатната јонизација спречува оштетување на косата. Силна експлозија на јонизиран воздух. Интелигентна контрола на температурата. Ротирачки магнетски прскалки на воздухот.

Фен што ќе ја навлажне вашата коса. Постојана хидратација и мазна коса.

Тајната технологија за јонизација која ја храни и ја навлажнува косата.

Ефективно сушење на косата без истовремено уништување? Можно е благодарение на јонизационата технологија! Употребата на игла за кондензација го прави атомизираниот воздух богат со јони, што резултира во целосна хидратација на косата и скалпот.

Се грижи за косата
благодарение на интелигентниот дизајн.

Фенот за коса Xiaomi Mi Ionic има специјално дизајнирано куќиште, што благодарение на јонизацијата ја прави косата мазна. Внимателно изолираниот воздушен канал им дозволува на молекулите на вода да стигнат до секоја пукнатина на косата, максимализирајќи ја ефикасноста.

Силна експлозија на воздух. Интелигентен систем за контрола на температурата.

 

 

Голема брзина, низок шум, брзо сушење.

Напредниот мотор за сушење, опремен со 6 лопатки, обезбедува брз ветер и брзо сушење. Секој поединечен елемент на фенот е специјално дизајниран и прилагоден за да се обезбеди најдобра удобност при сушење и намалена бучава при работа.

 

 

Интелигентна контрола на температурата. Заштита од прегревање и оштетување на косата.

Напредниот мотор за сушење, опремен со 6 лопатки, обезбедува брз ветер и брзо сушење. Секој поединечен елемент на фенот е специјално дизајниран и прилагоден за да се обезбеди најдобра удобност при сушење и намалена бучава при работа.

Неверојатна фризура. Лесен стил на коса.

360 ротирачки магнетски прскалки на воздухот

Двослојната конструкција ефикасно ја намалува температурата на млазницата, изолирајќи го топол воздух. Комплетна контрола на позицијата благодарение на дизајнот на ротирање на 360 °.

Висококвалитетна УВ боја, нежна на кожата.

Минималистичкиот стил на фен може лесно да се прилагоди во многу простории. Благодарение на висококвалитетната обвивка, фенот ќе биде ефикасно заштитен од нечистотија и гребнатини дури и по многу употреби.