Mi Ionic Фен За Коса spec.

Модел

Тип на производ

Функции

 

 

 

Номинална моќност

Напон

Ширина

Висина

Дебелина

Тежина

Должина на кабел

Сертификати

Дополнителни информации

Состав

CMJ0LX3

Фен за коса

Нега на коса со јонизирање
Интелигентна контрола на температурата
Прилагодување на брзината на дување
Циркулацијата на топол и ладен воздух
Прицврстување на магнетната млазница
Ротација на 360 °

1800 W

220V~50Hz

160 mm (z dyszą)

215 mm

77 mm

547 g

1,7 m

GB 4706.1, GB 4706.15, GB 4343.1, GB 17625.1

Излив на проток на воздух: 1,6 m³ / min

Фен за коса
Насочен преклоп
Упатство за употреба