Mi Куфер Класик 20” over.

Опис на продуктот

Mi Куфер Класик 20″

Патувајте во свој стил!
Издржлив поликарбонат Макролон од Ковестро. Ротирачки тркала. Прегради со патент мрежа. Лок систем одобрен од ТСА.

За време на патувањето наречено живот, понекогаш може да течеш смирено, а во други периоди да западнеш во бура. Тогаш ви требаа силен, тврд багажен простор. Кога истражувате на некое ново егзотично место, ќе бидете среќни да користите сигурен, лесен за употреба куфер, со детали со детален дизајн, така што земјата е светлина. Лок систем одобрен од ТСА.

Трислојниот композитен материјал Covestro е одличен за носење на компјутер бидејќи обезбедува одлична цврстина на компресија.
 Одржувајте ја својата форма и покрај притисокот да ве заштити од непотребни проблеми на патот.