Mi Куфер Класик 20” spec.

Технички податоци

модел
Тип на производ
боја
височина
ширина
дебелина
капацитет
тежина
Направен материјал


сет

23941
Патување куфер
сина
505 мм
375 мм
225 мм
38 Л.
3,3 кг
100% полиестер
поликарбонат

Куфер
Упатство за употреба