Mi LCD Таблет за пишување – spec.

Основни спецификации

Име на произвoдот – Mi LCD Writing Tablet 13,5

Модел на производ – XMXHB02WC

Батерија –  CR2025

Димензии – 318мм x 225мм x 7мм

Тежина – 345грама

Основни материјали – ABS, polymer solid liquid crystal 

 

Пакетот содржи 

 

Затвори