Mi LCD Таблет за пишување – over.

Mi LCD Таблет за пишување

Цртајте во движење, снимајте моменти на инспирација.

Пишување осетливо на допир, ултра прецизно и чисто пишување, тенок и лесен за носење

Високо осетливи сензори за притисок, дебелината на
пишување се менува со менување на притисокот

Благодарение на високо осетливите сензори за притисок и мазниот и флексибилен LCD екран,
дебелината на пишувањето е одредена со силата на притискање, така што колку посилно
се притиска толку е подебела линијата за пишување и обратно.

УЛТРА ТЕНОК И ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ

Maзно и трајно челично пенкало за пишување

Пенкалото е направено од термопластичен кристален полимер попознат како супер-челик,
има мазна површина и цврста текстура. Пишувањето со него е природно и лесно, дури и за деца.

СОВРШЕНА АЛАТКА ЗА УЧЕЊЕ И ПОДУЧУВАЊЕ

ЗА ПОЕФИКАСНИ СОСТАНОЦИ СО ПОМАЛКУ НАПОР

Затвори