Mi LED Ceiling Light – Overview

Mi LED таванска светилка

Паметно и елегантно осветлување

Осветлува простории до 25㎡ | Непроменлива и прилагодлива температура на бојата | Работи со Mi Home System | Брза инсталација

Квалитет во дизајнот

Со елегантен дизајн и 72 парчиња LED, Mi LED светлината обезбедува одлично осветлување за простории до 25㎡. Осветленоста и температурата на бојата можат да бидат прилагодени на вашата желба.

Режим на дневна светлина

Без разлика дали да изберете топла или ладна светлина, режимот на дневна светлина обезбедува природно осветлување идеално за вашите дневни рутини.

Ноќен режим

Месечевиот режим е идеален за ноќно време, обезбедувајќи нежна светлина со осветленост од 0,3 – 120мм и температура на бојата од 2700К.

 

Компатибилен со системот за домашна микро-интелигенција Mi Smart

Со Wi-Fi и Bluetooth режим, Mi Ceiling Light може да се спари и со други Mi уреди и да ви овозможи врска со системот на Mi Smart Home. На пример, поставете ги вашите тавански светла автоматски да се вклучат додека ја отворате вратата или кога некое лице се движи.

 

Врска со висока боја [2]

Со индекс вредност за рандерирање на бои од Ra95, таванското светло прецизно прикажува бои како да е под природна дневна светлина. Под такво осветлување, твоите очи ќе ги видат вистинските бои на вашиот дом.

 

Брза и лесна инсталација

Mi таванското светло ви овозможува лесна инсталација. Со едноставно притискање заштедувајќи време и проблеми. Основата е компатибилна со серијалот на Yeelight, овозможувајќи ви да ја смените светилката без да ја инсталирате целата.

Едноставен и елегантен стил

Понекогаш, помалку е повеќе. Со едноставен, но разноврсен дизајн. Светилката е најтенка со само 27мм и има малку конвексен раб, овозможувајќи покриеност од 180 степени на светлина.

 

Дизајн против инсекти

За разлика од традиционалните тавански светла што капакот на ламбата и телото на ламбата се одвоени, Mi Ceiling Light е составен од само еден дел, со капакот на ламбата и телото на ламбата интегрирани заедно, спречувајќи прашина и инсекти да влезат во внатрешноста.

Контрола на паметни Switch зидови

Вклучете и исклучете го светлто со тоа што ќе се поврзете на прекинувач. Стандардните три режима се топло жолто светло, светло бело, светло и затемнето ноќно светло. Можете да префрлите преку три различни режими со прилагодена осветленост и температура на бојата на апликацијата Mi Home.

Подготвен е за контрола со глас

Mi LED таванското светло има карактеристики на гласовна контрола кои се компатибилни со Amazon Alexa и Google Assistant.

Паметна контрола со апликација

Поддржете ја апликацијата Mi Home со повеќе паметни функции за да ви олесни при паметното осветлување во вашиот дом.

 

Квалитетни материјали, квалитетен производ

Со користење на уникатен процес на обликување, работ и центарот на таванот на Mi се дизајнирани така што подобро да ја дистрибуираат светлината. Основата на ламбата е направена од алуминиумска легура, обезбедувајќи јачина и леснотија.