Mi LED Desk Lamp

Mi LED лампа за работна маса

Паметна лампа за биро со 4 нивоа

Без треперење  Интуитивна осветленост и прилагодување на температурата на боите | 4 различни режими на осветлување | Издржлив и минималистички дизајн

Целосно ново искуство

Mi LED Desk Лампата е специјално дизајнирана за да го намали треперењето на светлината и со тоа ги штити очити.Можете едноставно да ја прилагодите бојата на светлината како и јачината или пак да користите некој од четирите фабрички вградени различни модови за осветлување. Сите овие функционалности се вградени во едноставно, елегантно и убаво метално куќиште што е исклучиво трајно.

Светлина без треперење

Стабилна светлина, рамномерно осветлување и без емисија на UV зраци.

Прилагодување на јачина и тип на светлина (топлина)

Идеално и за корисниците со најголеми барања.

Различни вградени параметри

Изберете некој од вградените модели на светлина и топлина за идеално користење.

Траен и минималистички дизајн

Елегантно дизајнирано и издржливо .

Чиста светлина, без треперење

Оваа светилка Mi LED  има вградено филтер кој што ја балансира светлината односно носи константен напон и треперењето е драстично намалено. 

Тест за треперење

*Follows China Quality Certification CQC1601-2013 illuminating device technology certification standards at 1000Hz frequency limit

4 различни нивоа на светлина
Поставени врз основа на истражувања да бидат идеални за очите на корисниците. Симнете ја Android или IOS апликацијата за да ги користите.
4 различни нивоа на светлина
Поставени врз основа на истражувања да бидат идеални за очите на корисниците. Симнете ја Android или IOS апликацијата за да ги користите.
4 различни нивоа на светлина
Поставени врз основа на истражувања да бидат идеални за очите на корисниците. Симнете ја Android или IOS апликацијата за да ги користите.
4 различни нивоа на светлина
Поставени врз основа на истражувања да бидат идеални за очите на корисниците. Симнете ја Android или IOS апликацијата за да ги користите.
Previous slide
Next slide

Едноставана и интуитивна контрола

Лесно прилагодување

Природна светлина без треперење

Висока прецизност и трајност

The hinge is durably constructed with an all-metal design. Even after opening and closing for 10,000 times, it loses performance by a mere 17%, and continues to perform normally.

Тестирана за изджливост

Дизајнирана за да изджува поголема топлина и квалитет на светлина

Mi LED ги освои следните серфитикати

Korea Certification Mark

Photobiological Safety of Lamps and Lamp Systems Certification

Taiwan Bureau of Standards, Metrology, and Inspection (BSMI) Certification

State Radio Regulatory Commission Certification

China Compulsory Certification Mark

Restriction of Hazardous Substances Certification

*All data are based on internal lab results, actual usage may vary due to differences in environment.