Mi LED Desk Lamp – Spec

Надворешно

Модел бр.: MJTD01YL

Боја: Бела

Дим. паквање: 159 mm * 159 mm * 490 mm

Бруто тежина: 1450g

Нето тежина: 800g

Спецификација

Боја на светлина: 2700K-6500K

Радиус на осветлување: 1% – 100%

Флукс: 3300 лумени

Влезна струја: 6W

CRI: 83

Трајност: Околу 25,000 hours 

Rated input: 100-240V ~ 50/60Hz 0.2A

Конекции: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Пакетот содржи: Mi Smart LED Lamp, адаптер, упатство за користење

Компатибилност со App's

iOS: Најмалку  iOS 7.0 или поново

Android: Android 4.0 и нагоре

Параметри