Mi LED Лампа за маса 1S – overview

Mi LED Лампа за маса 1S

Премиум квалитет на светло што прикажува по живописен свет од бои околу вас.

Уште еден чекор поблиску до совршена природна светлина 

Подобрено осветлување со истиот класичен дизајн на првата генерација од лампи 

Овозможува рамномерно осветлување на широк простор 

До 520 lm, светлосниот флукс на Mi LED Лампата за маса 1S е 73% поголем од лампата од првата генерација, зимајќи во предвид дека се со исти димензии. Централното осветлување се зголеми на 1250 lux, што го прави 66% повисоко од првата генерација лампи.

Ултра-висок индекс на рендерирање на бои Ra 90 ја надминува претходната генерација

Висококвалитетно светло може да донесе многу живосписни бои во вачиот свет. Бојата на рендерирање е со индекс RA 90, что е многу повисоко од првата генерација и го исполнува стандардот што се користи во медицинските поставки.

Опремено со Fresnel леќа за повеќе рамномерна и природна светлина

Текстуалниот дизајн на леќите на Mi LED Лампата за маса 1S ја рефлектира и ја рефрактира светлината за да обезбеди исклучително рамномерно, природно осветлување.

4 Опции за осветлување

Имате 4 различни опции за осветлување за вашите потреби. Секој мод обезбедува заштита за очите како и основните фукции за осветлување. Во опцијата за Фокус, лампата симулира ритам на “дишење”, потсетувајќи го корисникот да се одмори, подобрувајќи ја продуктивноста и избегнувајќи замор на очите.

Мод за читање
Мод за пред компјутер
Мод за деца
Мод за фокус

Подржува контролирање со глас од Google Assistant, Alexa и Siri
Вградено копче за притискање и вртење за подесување на јачина и топлина на светлината

Можете да се поврзите на Apple HomeKit и со глас да контролирате како сакате да ви биде светлото или со копчето можете рачно да подесите 

Контрола на температурата за долготрајност на сијаличките

Метални шарки