Mi LED Лампа за маса 1S – specifications

Модел

Боја

Опсег на осветлување

Опсег на боја

Luminous flux

Индекс на рендерирање боја

Влезна волтажа

Волтажа

Моќност

Просечен век на траење

Компатибилност

Безжично поврзување

Стандарди

MJTD01SYL

Бела

1%-100%

2600K-5000K

520lm

Ra90

12 V 0.8 A

220-240 V–50/60Hz 0.45 A

9 W (Lamp + LED Driver)

 25,000 часа

Android 4.4 или iOS 9.0 и нагоре

Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz

GB 7000.1, GB 7000.204 and GB/T 17743