ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

Основни спецификации

Модел BHR5156EU
Тип на производ Правосмукалка
Тип на филтер ХЕПА филтер (филтер за дизел честички со висока ефикасност)
Челична мрежа
Функции Брз почеток
Моќ на вшмукување
  • *6000 Pa
Траење на батеријата
до 30 минути
Номинална моќност

40W

Боја Бело
Ширина 55 мм
Висина 267 мм
Дебелина 55 мм
Тежина 500 гр
Дополнителни информации
  • Тивка операција
  • До 88.000 вртежи во минута
  • Добро запечатени
  • Запира поголем дел од механичките нечистотии
  • Лесно се собира и расклопува

*6,000Pa моќ на вшмукување: Кога е потополно наполнет, вшмукувањето постигнува 7760 Pa

Содржина на пакетот

Затвори