Mi Motion Activated Night Light 2 spec.

Спецификации

Модел                                                          Xiaomi Mi Motion Активна ноќна светлина 2 
Режим                                                         Инфрацрвен сензор и светло на сензор
Извор на светлина                                 LED
Температура                                             2800 K
Боја                                                              Топло бело
Агол на сензорот                                     120º
Време на одложување                          15sec.
Работна температура                            од -10ºC до 40ºC
Батерии                                                      ААА батерии 
Номинална моќност                               0,34 W
Влезен напон                                            DC 4.5V
Димензии                                                   8 x 6,2 см

Содржина на пакетот
1x Xiaomi Mi Motion Активна ноќна светлина 2