Mi Motion-Activated Night Light

Mi светилка со детектор на движење

Зачекорете со светлина

Светлосен + инфрацрвен сензор丨Енергетска ефикасност
丨Две нивоа на светлина丨Може да биде монтирана или закачена

Интелегентно светло во секое време, секаде

За квалитетно осветлување е потребна креативност и добар дизајн.
Откријте ја Mi светилката со сензор на движење, се вклучува веднаш кога ќе детектира движење.

Само што ќе влезете во просторијата, светилката го детектира вашето движење

Широка прегледност со опсег под агол од 120 ° со далечина на откривање од 5 до 7 метари. Користејќи напредна технологија за откривање на движење со инфрацрвен детектор. Светилката автоматски се активира во текот на ноќните часови, така што дури и во темнината, го доловува вашиот секој потег. Светлото автоматски се исклучува по 15 секунди по запирањето на движењето. 

Енергетска ефикасност со користење до 365 дена без промена на батерии

Светилката доаѓа со вклучени 3 АА батерии со што никогаш повеќе нема да бидете врзани за штекер. Светилката конзумира само 0.25 mW енергија во мирување. Има два различни режими на осветлување, режим со 0.7 умени , со кој што батериите ќе траат и до 12 месеци и режим со 3.8 лумени при што батериите ќе траат до 6 месеци.

Флексибилно светло каде и да одите

Самолеплива трака е поставена на основата на оваа светилка, само
одлепете ја фолијата и поставете ја светилката каде што посакувате

*The Mi Motion-Activated Night Light uses 3M adhesive. If affixed on wallpaper or on other surfaces of that easily peel off, the light may cause damage upon removal

Генијална технологија која што ќе ви ја осветли ноќта

Светлото е опремено со ултра-тенка Fresnel леќа, која помага да се подобрат перформансите на сензорот. Горниот дел е слоевит со рефлектирачка структура како шкрги на риба. Оваа карактеристика креира рамномерна светлина во просторијата каде што ќе ја поставите светилката.

Неутрална и удобна светлина која што ќе ја осветли вашата ноќ

Кога имате мали деца видливоста навечер е приоритет. Нагла промена на јачинатана светлината може да ги иритира нежните очи на бебињата кои што сеуште се во развој. Mi светилката произведува мека и топла светлина без нагло вклучување, со што се зголемува заштитата на очите на вашето бебе.

Креиравме совршена светлина за вас и вашето семејство земајќи ги во предвид и најмалите детали

Идеална за мали деца и повозрасни лица на кои што им е неопходна нежна и топла светлина навечер

Врвна изработка со висок квалитет

Mi светилката е изработена од еко пластика, матерјал со висока густина што ја прави исклучително трајна

Минималистички дизајн совршен за секој дом

Note: The data on this page, if not otherwise indicated, comes from either the Yeelink laboratory or from official surveys. Discrepancies or errors due to changes in factors such as objective conditions may be found.