Mi Note 10 Lite – overview

Previous slide
Next slide

 

Неверојатно Фотографирањ

Четири камери од позади кој овозможуваат широк спектар на сценарија за фотографирање

 

Previous slide
Next slide

 

ИЗВОРЕДНИ ПЕРФОРМАНСИ

 

 

 

Огромна батерија за перформанси што траат

  • Без разлика дали сте на состанок или деловно патување, батерија на која што можете да сметате е неопходна.  
  • Mi Note 10 Lite има 5260mAh што може да складира доволно енергија за да трае два дена. 
  • Исто така поддржува 30W технологија за брзо полнење што може да ја наполни батеријата за многу брзо време.

 

 

Mi Note 10 Lite го има најновиот MIUI 11 system што обезбедува неверојатни перформанси и фунционалност за во канцеларија или за играње 

 

Mi Share

Брзо споделувајте слики, документи и апликации со други Mi уреди

*Моментално не поддржува Redmi 6 Pro, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 7A, Redmi 7, Redmi S2, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi Note 8 and Redmi Note 8T

Mi Doc Viewer

Можете да ги гледате сите типови на филови како  pdf, ppt, and doc. Читајте документи кон работа или школо без да отварате лаптоп.

Gaming toolbox 2.0

Пристапете кон широк опсег на функции без да го прекинувате играњето — сменете мрежи, јавувајте се, гледајте нотификации , вратете на пораки и снимки од екранот 

 

Погодни функционалности

  • Мултифункционално NFC
  • Приклучок за слушалки од 3.5mm
  • Тип Ц УСБ
  • Инфра црвен сензор