MI паметен пекач на воздух 3.5 литри – спец.

Спецификации

Модел – MAF02.

Номинален напон – 220-240V.

Номинална фреквенција – 50-60Hz.

Нето маса – 3.9kg.

Бруто тежина – 5.2kg.

Номинална моќност – 1500W.

Волумен – 3.5L.

Материјал – Алклад метал

Пакетот содржи

MI паметен пекач на воздух × 1

Плоча × 1

Плотна за скара × 1.

Инструкции × 1.