Mi Паметен Проектор 2 Pro – spec.

Спецификации на производот

Име на производот – Ми паметен проектор 2
Димензии – 215 × 201 × 143mm
Тежина – 3.7kg.
Фокус на објективот – Неиндуктивен фокус
Влез за напојување – 100-240V ~ 2.5a 50 / 60hz
Потрошувачка на енергија – <220W.
Екран технологија – 0.47 “DMD.
Технологија на извор на светлина – 4-канален LED
Стандардна резолуција – 1920 × 1080.
Проектирачки сооднос – 1.1: 1 (* Ве молиме погледнете го актуелниот сооднос на проекцијата)
Проектирачка големина на екранот – 40-200 “, 60-120” (препорачано)
Keystone корекција – ± 40 ° вертикално, ± 40 ° хоризонтална
RAM – 2GB DDR3.
Вградено складирање – 16GB EMMC со голема брзa флеш меморија
Операционен систем – Андроид ТВ 9.0
Режим на осветленост – office и моvie
Bluetooth – Bluetooth 4.2 
Аудио – Dolby Audio, DTS-HD
Внатрешно напојување – Вграден AC-DC
Аудио систем за звучници – Двојна 10W целосна фреквенција
Бучава – ≤ 28db (а)  @ 25 ℃ (температура на околината)
Паметна контрола на температурата – Автоматски се префрлува помеѓу режимите на осветленост и ја прилагодува брзината на процесорот
Индикаторско светло – Бел LED.
Далечински управувач – Bluetooth далечинска гласовна контрола
Работни температури – 0 ° C до 40 ° C
Температура на складирање – -20 ° C до 55 ° C
Оперативна влажност – 20% до 80%

Пакетот содржи


Проектор × 1.
Далечински управувач × 1
Кабел за напојување × 1
Прирачник за корисникот × 1
Гарантен лист × 1
Крпа за бришење × 1

Затвори