Mi Play – Overview

 

         

                   

 

            Mi Play

 • 5.84″ Full View екран со форма на капка
 • 19:9 Сооднос, мало куќиште и голема
  површина на екранот
 • Благодарение на одличниот дизајн и
  соодносот 19:9, екранот Mi Play нуди
  неверојатно искуство, особено за
  гледање видеа и играње игри.
 • Она што ќе ве изненади е тоа што димензиите
  Mi Play се всушност еквивалентни на 5.1 “моделите,
  така што ќе добиете поголема видливост.