Mi Portable Air Pump – over

Краток преглед

 

 

 

                      Mi преносна електрична пумпа за воздух

                      Преносна пумпа. Дигиталендисплеј.

                      Автоматско отсекување од пумпање. Вградена батерија.

                      Компатибилен со многу млазници.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дигитален екран. Приказ на информации за притисок во гумите.

 

 

 

Автоматско исклучување по инфлацијата.

 

 

 

Ултра преносен. Совршен за патување.

 

 

 

Моќна батерија. Многу циклуси на траење на батеријата.

airpump-2

 

 

 

       Предизвикајте се, возете без ограничувања

       Нема грижи за низок притисок

       Големата прецизност одговара, благодарение на цилиндричниот дизајн,

       овозможува да се испумпува воздухот до 15psi.

       Ова е доволно моќ да пумпа гуми на автомобил.

 

 

 

 

 

 

 

Евтина експлоатација. Безбедно тестирајте го притисокот пред секоја рута. Неправилниот притисок во гумите може да доведе до оштетување на гази или несреќа што доведува до непотребни трошоци. Со ултра преносливата пумпа Mi, притисокот во гумите секогаш ќе биде под ваша контро

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Целосна слобода. Компатибилен со гуми за мотоцикли. Секогаш подготвени да одите. Пумпата не бара никакво надворешно напојување, што ја прави идеална дури и за најдолги патишта.

 

airpump-5-crop

 

 

Убава игра. Нека технологијата влезе во игра. Автоматско пумпање топки на совршено ниво. Уживајте во целосна слобода.

 

 

airpump-6

 

 

 

Конструкција безбедна и издржлива. Оригиналниот дизајн на каросеријата ја уинштува топлината, а подлогата против шок ја елиминира вибрацијата на работниот цилиндер и штити од оштетување на батеријата, обезбедувајќи подобар животен век на уредот.

 

 

 

 

 

 

 

 

LED осветлување. Пумпата е опремена со LED диода, совршен додаток за секое ноќно патување.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Универзален интерфејс. Благодарение на микро-USB конекцијата, пумпата е компатибилна со повеќето полначи за паметни телефони.