Mi Portable Air Pump – spec

Спецификација

airpump-10

Модел

Тип на производ

Функции

Конектори

Опсег на температура

Моќ

Капацитет на батеријата

Време на полнење

Ширина

Висина

Дебелина

Должина на кабел

Сертификати

Дополнителни информации

Сет

MJCQB01QJ

Пумпа

Функција на светилка

micro USB

-10°C ~ 45°C

5V / 2A

2000 mAh

до 3 часа

71 мм

180 мм (со адаптер)

45,3 мм

1,7 м

XMOJ002-2019

Опции за пумпање: 0,2 ~ 10,3 бар

Пумпа/Адаптер за млазници/Игла/USB кабел/торба/Упатство за употреба