Миленик за напојување Mi Power Bank 3250mAh

Практични леќи комбинираат минималистички дизајн со импресивни карактеристики.
На првиот впечаток, леќата е цилиндрична во форма, едноставна и практична, со бело алуминиумско легура, комбинирано со предниот дел на проекторот во сребрена боја.
Едноставно можете да ја ротирате главата на леќите за да се префрлате помеѓу 11 различни нивоа на осветленост. Главата на ламбата има вграден LED Lumileds со максимален прозрачен проток од 240 lm, доволно за секојдневна употреба.

Леќите имаат литиум-јонска батерија со капацитет од 3 250 mAh за приближно 216 минути континуирана светлина. Покрај тоа, таа вклучува паметна функција за контрола на температурата што може автоматски да ја намали осветленоста и да ја прилагоди температурата ако ги надмине дозволените граници.

Освен тоа е и енергетска банка, што значи дека може да ја полни вашата стандардна опрема, како што е вашиот мобилен телефон или таблет.

Конечно, специјалната СОС функција се активира со притискање на копчето на основата 3 пати, за да се чувствувате безбедно кога сте на отворено.

Спецификации

– Капацитет: 3250mAh 3.63V / 11.8Wh
– Напон на полнење: 4.2V
– Димензии: 120,2 × 25,5 × 25,5 мм
– Влез: 5.0V 1.0А
– Излез: 5.0V 1.0А
– Моќност на светлина: Максимална 3W
– Максимална осветленост: 240 LM
– Време на полнење: Околу 3,5 часа