Mi Power Strip 3 USB 3 Sockets

Mi Продолжен кабел

Прекрасен уред кој ќе ви го олесни животот
3 приклучоци, 3 USB порти, 2A брзо полнење

Како уметничко дело, така што животот би можел да биде малку полесен

Потребен ви е приклучок плус? Она што се нуди на пазарот е со низок квалитет и застарена технологија. Xiaomi дизајнираше моќен продолжен кабел кој ги задоволува вашите потреби на елегантен начин. Поради зголемата употреба на паметните уреди овој продолжен е опремен со
3 USB порти за вашите потреби за полнење. 

3 x USB Порти

3× Приклучоци за струја

Заштита од зголемен напон

5000 пати тестирано

750°C Отпорност на оган

3 USB порти за понење исто како со оригинален полнач

Интелегентен чип кој што ја распределува струјата соодветно до вашиот уред

Опремен со три порти за напојување со USB, перформансите се споредливи како оние на оригинален полнач. Можете да полните паметни телефони, таблети, е-книги и дигитални фотоапарати и други најчесто користени уреди. Со уникатниот USB-паметен чип за полнење, кој може автоматски да го идентификува уредот, исто така поддржува брзо полнење од 2А. Безбедно полнење, не го оштетува траењето на батеријата. Праг за заштита од течности од 20μA, ефикасна заштита на личната безбедност.  Конверзија на моќност со стапка од 82%.

(100-240V Full voltage only supports USB module)
Support Fast Charge
A
Power Conversion Rate
%
Leakage Protection Threshold
μA

Висока заштита

Изработен со викоквалитетна бронза и бакар

Ние користиме висококвалитетна фосфорна бронза која е најважниот спроводен материјал во внатрешноста, и е најдобриот диригент за електричната енергија и со долг век на траење.

3 нивоа на заштита

Заштита од краток спој дизајнирана од
Joemex, 20 години професионално искуство.

Кога нивото на проток на струја ќе се зголеми над дозволеното, ризикот од пожар и краток спој драстично се зголемува. Затоа е вграден ре-употреблив осигурач кој што се рестартира само со притискање на едно копче

Заштита од зголемен напон над

Високо ниво на отпорност на оган

Високо квалитетни матерјлаи кои што можат да издржат топлина и до 750 степени

Отпорност на топлина

Заштитно капаче кое ги спречува децата да допрат

Заштитен капак кој ги заштитува децата доколку пробаат да допрат со рака или пак со некој предмет.

Заштитна врата за деца

Минималистички дизајн

Така што секој детал од домот станува убав, дури и продолжниот кабел, исто така имаме прилагодени основни компоненти и оптимизирана внатрешна структура. 

Изграден во сличен процес како оној при изработка на мобилни телефони

4 перничина за против лизгање

Овој уред нема да се лизга и да паѓа од вашето биро

Мал ѕиден приклучот кој што изгледа одлично

Ултра-тенок и мал приклучок, сличен на големината на капаче од шише. Во согласност со стандардите на индустријата.

Скриено LED светло

Добар дизајн со грижа за секој мал детал, дури и индикаторското светло, исто така внимателно ја прилагодивме бојата и осветленоста, наместо старата груба црвена светлина, вметнавме меко бело светло за да го направиме поудобно за корисникот

Mi продолжен кабел

Го прави вашиот живот полесен