MI пренослив Bluetooth звучник (16W) – over.

MI пренослив Bluetooth звучник

MAKES MUSIC COME TO LIFE

Звук со висок квалитет

Вистинско wireless стерео

Bluetooth 5.0

IPX7 Водоотпорен

16W висококвалитетен звук. Извонреден звучен излез, моќен звук во сите правци

Вистински безжично стерео. Уживајте во музиката

Технологијата за безжична интерконекција поддржува серија врска на два звучници, овозможувајќи ви да креирате сопствено искуство за опкружувачки звук

Bluetooth5.0. Стабилна врска за лесен проток на звукот

Bluetooth 5.0 нуди најновата опција за поврзување за постабилна врска и подобар опсег, уживајте во вашите омилени звуци дури и на далечина

Ipx7 водоотпорен Уживајте во одлични мелодии на дожд

ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ НАСЕКАДЕ

Врти ги твоите омилени песни
Затвори