Mi Пренослив принтер за слики бел – Преглед

Принтер што го собира во вашиот џеб – Технологија со нула  мастило за печатење –
3″ хартија – Компатибилно со Xiaomi хартија за слика – Bluetooth v5.0 – Поврзување до 3 уреди

Многу ефтин принтер

Ова е еден од најдобрите апарати од Xiaomi што можете да најдете. Новиот принтер за слики од Xiaomi ви дозволува да печатите што сакаде кога и каде сакате. Лесно го собира во авашиот џеб и  можете да печатите слики со резолуција од 313 x 400 dpi на 3″ хартија. Сето ова без дополнителни трошоци бидејќи печати без мастило, што значи дека нема да има флеки