Mi Робот правосмукалка и метла Pro – преглед

Mi Робот правосмукалка Mop LDS едиција

Чистење на подови во едно поминување.

3 Модови за чистење. Лесно за употреба.
Заштита на деликатни површини. Потемелно чистење со 2100PA моќност.
Попаметно мапирање на собата со ласерска навигација

Ефективно чистење
Вшмукување со 2100Pa

Точно работно планирање со
LDS систем за навигација со ласер

Мноштво сензори
12 комплети сензори

Интелигентна контрола на средствата
Точна контрола на потрошувачката на вода

Најефикасен пат за поминување
Одлична ефикасност за чистење

Интелигентна употреба на вода
За доброто на дрвените подови

Професионален дизајн за перење патека.

Квалитет како со миење на раце, повеќедимензионално миење.

Интелигентно осмислената патека за метење и чистење,
темелно ја чисти целата површина на подот.

Паметно користење на резервоар со вода

3 Различни модови за начинот накој се троши водата

Правосмукалката има резервоар со вода со сензор за тоа колку вода има и  контрола за пумпа.

 

Со моќ од 2100PA  за шмукување, бришење и миење.

Уредот е опремен со висококвалитетен јапонски мотор без четки, а модернизираниот дизајн на воздушни канали добива моќ на вшмукување до 2100Pa. Ги чисти подовите без никаков напор. Искусете го задоволството да чекорите на целосно исчистени подови

 

Комплетен сет 

2 во 1, интегриран сад за прашина и резервоар за вода.

Новиот дизајн на резервоарот ги комбинира можностите на правосмукалка и метлата. Големиот капацитет на резервоарот ви овозможува да работите уште подолго. Добро осмислениот дизајн овозможува истовремено собирање на нечистотија и прашина при парење на подот.

Нов резервоар
300 mml капацитет на прашина,
капацитет на вода од 200 mml.

Две високо ефикасни крпи
350см² – три начина на навлажнување на крпа.

Систем за ласерска навигација на новата генерација – LDS

Истражете ги можностите за мапирање.

Најновиот LDS систем за мапирање со ласер користи повеќе нивоа на целните калибрациони позиции и алгоритми за појавување на напредни сегменти. Ергономската употреба на ресурсите, побрзото мапирање и интелигентното препознавање пречки имаат позитивен ефект врз ефикасноста на уредот.