Mi Робот правосмукалка и метла Pro – спецификации

Модел
 • STYTJ02YM
Тип на продуктот
 • Правосмукалка
Функции
 • Електричен компас
 • Жироскоп
 • Детекција на движење
Поврзување
 • Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Функции за правосмукалката
 • Сензор за ќош
 • Сензор за судирање
 • Сензор за LDS – Ласерско скенирање на собата
 • Сензор за забрзување
 • Радар
 • Сензор за ѕид
 • Сензор за паѓање
 • Сензор за резервоарот
 • Само вчитување
Моќ на шмукување
 • 2100Pa
Капацитет на резервоарот
 • 550 ml
Површина на чистење
 • 180 m²
Моќ
 • Мрежа
 • Порта за полнење
Тип на батерија
 • Lithium-ion
Капацитет на батерија
 • 3200 mAh
Моќност на струја
 • 33 W
Излезна моќност
 • Порта за полнење: 20V / 2,2A
Волтажа
 • 14,4 V
Боја
 • Црна
Висина
 • 94,5 mm
Ширина
 • 350 mm
Дебелина
 • 350 mm
Тежина
 • 3,6 kg
Материјал
 • Пластика
Додатна информација
 • Апликација за елефон