Mi Robot Vacuum EU – Overview

Прецизни сензори кои што држат дистанца од 1цм од ѕидовите, празниот простор го чисти мал ротирачки ролер.

Прилагодлива брзина на ролерите зависно од потребата

12 Различни сензори

3 различни процесори

Константо процесираат податоци и прават мерења за просторот околу правосмукалката