Mi Robot Vacuum EU – Specs

Спецификации

  *СЕ КОРИСТИ ИСКЛУЧИВО ДЕСТИЛИРАНА ВОДА
ДЕтАЛИ Бренд: Xiaomi
Тип: Правосмукалка
Самостално полнење: да
Моќност на влечење(pa): 1800pa
Капацитет на сад за отпадоци: 0.42L
Време на работење: 2.5 часови
Батерија Li-ion Батерија
Капацитет: 5200mAh
Димезии и тежина Тежина: 3.8 kg
Тежина на цел пакет: 6.65 kg
Димензија на производ (Д x Ш x В): 34.50 x 34.50 x 9.60 cm
Димензија на пакување(Д x Ш x В): 56.60 x 43.30 x 15.20 cm
Пакетот вклучува 1 x Xiaomi Mi Robot правосмукалка, 1 x CN адаптер, 1 x докинг за полнење