Mi Robot Vacuum-Mop Essential Main Brush – specs

Технички податоци

Тип на производ
  • Главна четка на правосмукалката
Производ
  • Mi Robot
Боја
  • Црна
  • Портокалова
Дополнителни информации
  • Брза и лесна инсталација
Пакување
  • Адаптер за чистење четки
  • Четка
Затвори