Mi Robot Vacuum Mop Essential – Overview

Xiaomi Mi роботска правосмукалка

Со новата роботска правосмукалка од Xiaomi, можете да ја исчистите целата куќа без напор бидејќи може да се пристапи насекаде, дури и под столици и маси. Исто така, се надминуваат препреките високи до 1,7 см, така што невешт кабел повеќе не е пречка за Mi Robot Vacuum Mop Essential.

Искористете ги подовите со правосмукалката

Mi роботската правосмукалка има резервоар за вода од 200 ml за влажно чистење, па освен што се ослободува од прашина, тој ја брише и нечистотијата. Покрај тоа, протокот на вода се прилагодува електронски, што значи дека секогаш рамномерно го отсекува вашиот под без ризик од протекување и оштетување на подовите. Ако сакате, можете да ја регулирате количината на вода што се исфрла со избор помеѓу 3 нивоа.

Импресивна моќност на вшмукување 2200Pa

Pa е еден од најинтересните параметри кога се зборува за правосмукалка, а Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential има моќ на вшмукување од 2200 Pa, така што може ефикасно да собере голема количина прашина и нечистотија. Издржливо е и совршено ако имате домашни миленици дома и сакате да се ослободите од малите влакна дома.

Целосно самоодни

Големата литиумска батерија од 2500mAh може да исчисти до 120 квадратни метри со едно полнење. Кога батеријата е спуштена на 15%, таа автоматски оди до станицата за полнење за брзо полнење, а потоа продолжува со чистењето. Целосно е самоодни за да можете да чистите без да бидете дома, без разлика колку простор имате!