Mi Robot Vacuum-Mop Essential Side Brush (2-pack) – specs

Технички податоци

Модел
  • MJSTG1-BS
Тип на производ
  • Четка за правосмукалка
Производ
  • Mi Robot
Боја
  • Бело
Дополнителни информации
  • Брза и лесна инсталација
Пакување
  • 2 четки
Затвори