Mi Robot Vacuum Mop Essential – spec

*СЕ КОРИСТИ ИСКЛУЧИВО ДЕСТИЛИРАНА ВОДА

Тип на производ
 • Правосмукалка
Функции
 • Дигитален компас
 • Жироскоп
Комуникација
 • Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
Моќ на вшмукување
 • 2200Pa
Функции на правосмукалка
 • Конструкција без торби
 • Сензор за карпа
 • Сензор за судир
 • Сензор за забрзување
 • Радарски сензор
 • Ѕиден сензор
 • Сензор за пад
 • Сензор за целосен контејнер
 • Бришење
 • Брзинометар
 • Само-полнење
 • Вшмукување
Капацитет на контејнерот за прашина
 • 420 мл
Моќност
 • Мрежа
 • Докинг станица
Вид на клетка
 • Литиум
Капацитет на батеријата
 • 2500 mAh
 • Ви овозможува да исчистите до 90 m²
Номинална моќност
 • 25W
Излезна моќност
 • Докинг станица: 20V / 1.2A
Номинален напон
 • 14.4V
Боја
 • Бело
Материјал
 • Пластика
Поставки
 • Правосмукалка
 • Докинг станица
 • Напојување
 • Основа
 • Полу-влажен продолжеток на џогер
 • Адаптер за чистење четки
 • Упатство за користење
Дополнителни информации
 • мобилна апликација
 • Надминување на препреки до 17 мм