Mi Robot Вакум – материјал за чистење за еднократна употреба – spec.

Технички спецификации

 

Боја – Бела
Модел – STYTJ02YM-YT
Тип на производ – отстранлива крпа за чистење
Име на гавниот производ – Mi Robot Vacuum Mop Pro
Сертификати  – Q / YM020-2019
Дополнителни информации – Брзо и лесно прикачување и вадење

Затвори