Спецификација

Димензии

Боја на производот

Процесор

Внатрешна меморија

2.4G Wi-Fi

5G Wi-Fi

Антени на производот                                                                      

Топлина на производот

Вкупно интерфејси                               

LED индикатори

Копчиња за ресетирање на системот

Интерфејс за влез во напојување

Стандарди за протокол

Стандарди за сертификација

Информации за гаранција

188 mm x 100.5 mm x 175 mm

Бела

MT7628DA

64MB

2×2 (го поддржува протоколот IEEE 802.11n, максимална можна брзина од 300Mbp)

2×2 (го поддржува протоколот IEEE 802.11ac, максимална можна брзина од 867Mbp)

4 надворешни омнидирекционални антени (две антени со 2,4GHz со максимална добивка од 5dBi; две антени со 5GHz со максимална добивка од 6dBi)

Природна топлина

Две 10/100м само адаптивни LAN порти(Auto MDI/MDIX), Една прилагодлива WAN порта од 10/100м(Auto MDI/MDIX)

2

1                                                                                                                                                                                                                          

1

IEEE 802.11a/b/g/n/ac, IEEE 802.3/3u

GB9254-2008, YD/T993-1998, GB4943.1-2011

1 година гаранција за целиот уред