Mi Router 4C – overview

Ми рутер 4ц (бел)

4 омнидирекционални антени за побрзо и опаметно искуство

Надворешни антени за посилен и подобар сигнал
64МБ меморија за стабилно исзвршување на операции
Паметно управување со апликацја

4 омнидирекционални
надворешни антени

300Mbps

64МБ
меморија

Паметна контрола
со апликација

4 надворешни антени 

Моќен сигнал, широка пориеност и брза преносливост

Четирите надворешни омнидирекционални антени со сигнал добиен од 5dBi
може ефикасно да го појача сигналот што го добива со што го подобрува преносот,
и може да се користи лесно во различни комплицирани околини.

64МБ меморија за брза
обработка на податоци и стабилно работење

Со меморија до 64МБ, преносот на податоци е постабилен,
обезбедува непречено функционирање на поголем број функции, и стабилната поврзаност на повеќе уреди.

Интелигентно ограничување на брзината за побрз пристап кон интернетот

Можете да одберете како да го оптимизирате вашиот Ми рутер 4ц, во зависност дали играте игри, гледате филм или само пребарувате со помош на апликација. Исто така можете да одредите за секој уред посебно bandwidth .

Превенција на закачување на непознати ураеди

Поголема гаранција за постојана брзина на интернет

Повеќето неовластени уреди успеваат да пристапат поради слаби лозинки или апликации што споделуваат врски. Ми рутерот 4ц може да ве предупреди ако некој непознат уред сака да пристаи на вашата мрежа. Во зависнот како го имате подесено рутерот непознатиот уред може да биде блокиран и после да го додадете на листа на уреди што никогас не треба да моажат да користат вашата мрежа.

Wi-fi оптимизација

Преку апликацијата што ќе ја симнете, одберете “Wi-Fi Optimization” за автоматски да може да следи што правите за да ја оптимизира брзината.

Далечинско управување

Домашната мрежа во вашата дланка

Можете кога сакате од било каде да проверите каква е состојбата на вашата мрежа дома користејќи ја апликацијата.

Брза и лесна исталација со само три чекори 

Поврзете го напојувањето и мрежен
кабел со Mи рутерот 4ц

Побарајте “Xiaomi_XXXX” за безжична
мрежа без лозинка

Најавете се со апликацијата или преку веб пребарувачот за да наместите лозинка 

Едноставниот дизајн одговара за било кој дом 

Обликот на Ми рутерот 4ц има недооценет геометриски дизајн
со не-обложена мат бела пластична обвивка.
Едноставниот изглед има природен квалитет кој дозволува да се
вклопи во било која соба од вашиот дом