Mi Smart Antibacterial Humidifier – Overview

Антимикробен навлажнувач на Smartmi

Ултравиолетова UVGI стерилизација, дизајн на резервоарот што лесно се полни.

Здрави и поинтелигентни методи за навлажнување

Овозможува поздраво навлажнување за поздрав живот

Отсекогаш сме имале за цел подобро искуство во секој аспект на нашиот дизајн: Кога е замаглено, користете го прочистувачот за да филтрирате несакани загадувачи. Кога е ладно, загревајте ја просторијата на поблага температура. Кога е суво, користете овлажнител за да ги одржувате работите адекватно влажни. Кај ултразвучните овлажнители, резервоарите за вода се размножуваат за бактерии кои лесно можат да се пренесат на луѓето преку водена пареа. Со цел да се обезбеди и удобност и здравје, вграден е поефикасен метод за стерилизација директно во овлажнителот за да се гарантира дека и воздухот и вашето тело се чува чисто и здраво.

Ултравиолетовиот UVGI убива бактерии, прочистувајќи ја секоја капка за вас

Од надвор привлечно, одвнатре ефикасно. Антимикробниот навлажнувач Smartmi користи увезена ултравиолетова анти-бактериска светлина STANLEY ладно-катодна УВ-CCL за да го одржува чистиот и безбеден воздухот што го дишете. Пред да се претвори во водена пареа, УВ-светлината ги уништува внатрешните ДНК молекули на бактериите, елиминирајќи до 98,8% од бактериите, одржувајќи го воздухот чист без потреба да се грижите за дишење на штетни бактерии повеќе.