Mi Smart Antibacterial Humidifier – Specs

Модел   SKV4140GL
Тип на производ Навлажнувач на воздухот
 Функции  3 нивоа на регулација на протокот на воздух
Внатрешно осветлување
Далечински управувач преку апликацијата
 Моќност  25 вати
 Боја  Бело
 Висина  353 мм
 Ширина  190 мм
 Дебелина  190 мм
 Капацитет  4,5 Л
 Тежина  1,9 кг
 Материјал на производ  Пластика
 Ниво на бучава  38 dB
 Дополнителни информации  Максимален капацитет на млазницата од 300 mL / h
UV-C светлината ги убива бактериите
Лесно полнење на резервоарот
Автоматско регулирање според температурата на околината